Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır?

Yazan; diyet Saat; 10 Mart 2015 Salı | 10:46

Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır? Hamilelik Haftası Gebematik kullanarak hesapla, Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır? gebematik ve gebematik kullan konusunda.



Gebematik
Gebematik Kullan

Hamilelik haftası hesaplamak hem basit hem de mantık gerektiren bir işlemdir. Hamilelikhaftası hesaplamak için hamile kalan ya da hamile kaldım diye süphelenen bir bayanın son adet tarihini bilmesi gerekir. Son adet tarihini bildiği zaman bu tarihi hamilelik hesaplama sayacımıza işaretlemewsi ve ardından da bebeğinin kç haftalık olduğunu ya da kaç haftadır hamile kaldığını öğrenir.

Hamilelik haftası hesaplamak için gebematik kullanabilirsiniz. Gebematik ile birlikte hamilelik haftası hesaplayarak en son ne zamandan beri hamile kaldığınızı, bebeğinizin kaç aylık ya da kaç günlük olduğunu, bebeğinizin tahmini doğum tarihini öğrenme imkanına sahip olursunuz.

Hamilelik haftası hesaplamak için regl döneminin bilinmesi gerekir. Bu nedenle de gerek bekarken, gerekse evlendikten sonra bayanların regl yani; adet dönemlerini ve bu tarihleri takip edip bilmeleri önerilmektedir.
PAYLAŞ

Hakkında diyet

1 yorum :

Hamilelik dönemine ait merak edilenler ve hamilelik başlayınca yaşanan sorunlar hakkında bilgilendiren

hamilelik blogu .