Hamilelik Alerjisi

Yazan; Adsız Saat; 9 Mart 2015 Pazartesi | 09:28


Hamilelik alerjisi  hamilelik döneminin ilk aylarında meydana gelir. Hamilelik alerjisi vücutta kızarıklık yapar. Hamilelik alerjisi hormon değişikliğindendir.
Hamilelik alerjisi önemsenmesi gereken bir hamilelik hastalığıdır. Normal da insanlara zarar vermeyen onlara alerji etmeyen bazı şeyler hamilelikle alerjiye yol açabiliyor. 
Tabi korkmanıza gerek yok, doktora giderek kontrol ettirebilirsiniz. Biz hamilelik ve gebelikte oluşan alerjilere örnek vereceğim.  Örnek vererek devam edelim alerji ile ilgili. Normal de bir çiçek sizi hapşurtuyorsa hamilelik esnasında kaşıntı veya vücutta kızarıklıklara yol açabilir. 
Genellikle görülen alerji belirtileri kızarıklıklar ve tomurcuk tomur cuk kırmızı şişlikler olabiliyor. İlk belirtilerde fazla rahatsız edici olmasa da ilerledikçe sorunlara yol açabilir. Her hangi bir sorun oluşmaması için doktorunuza görünmeniz de yarar var. Alerjiyi lütfen basit bir şey olarak algılamayın, bazıları ölümcül olabiliyor doktorunuza görünün. Doktorunuz gerekenleri sizlere belirtecektir, buna göre yapacaklarınızı bilirsiniz.
PAYLAŞ

Hakkında Adsız

0 yorum :

Yorum Gönder

Hamilelik dönemine ait merak edilenler ve hamilelik başlayınca yaşanan sorunlar hakkında bilgilendiren

hamilelik blogu .